ABOUT US

Sinds 2009 is Airsoft Kempen nu omgetoverd naar de naam Airsoft-Factory.site een vaste begrip geworden in het plaatsje Couillet in de buurt van Charleroi ( Belgie ). Wat voorheen een verlaten en in verval geraakte gebouw inhield is nu een bruizend activiteiten centrum geworden voor sport en spel activiteiten zoals airsoft, indoor Nerf , URBEX film en muziek opnames.

 
Met  meer dan 18.000m3 is the factory terug in ere hersteld met een drie tal verdiepingen een grote binnenplaats die nu ingericht is met diverse palletten, zeilen en verlichting; en andere materialen die in het gebouw opgeslagen stonden.
 
Het gebouw kent verder nog een volwaardige receptie;  wc's catering en een basic airsoft  shop.  Dit allemaal gehuisvest waar voorheen de koperen ketels stonden en waar het bier effectief gebrouwen werd.  
Of je nu een beginnende speler bent zonder eigen  gear of reeds ervaring met airsoft.  Bij ons kan je steeds inschrijven voor 1 van onze evenementen of zelf iets organiseren. 

Alle webtext en inhoud op deze site valt onder intellectuele eigendom van SINT LUKAS DESIGN BVBA. Deze site is auteur rechtelijke beschermd door de FOD Economie en mag niet gekopieerd / vrij gebruikt worden door derden zonder uitdrukkelijk toestemming van de vennootschap. © 2019

Website proudly designed by SINT LUKAS DESIGN BVBA / and www.denese-timmermans.wixsite.com/denesedesing